Altijd al super lange wimpers willen hebben? Hollywood is er wild van! En jij?

Wimperverlenging One By One

Bij deze techniek wordt er op elke natuurlijke wimper een synthetische wimper geplaatst met een speciale lijm. Dit zorgt voor prachtige, natuurlijk uitziende wimpers. Mits een correcte naverzorging verdwijnen de kunstwimpers samen met de vernieuwing van de natuurlijke wimpers. Daarom wordt aangeraden om gemiddeld om de 3 weken de wimpers bij te werken om een mooi effect te behouden. Hier wordt dan telkens op elke nieuwe natuurlijke wimper een nieuwe kunstwimper geplaatst.

Wanneer u een afspraak maakt voor een nieuwe set of bijwerking wordt er gevraagd om ongemaquilleerd op de afspraak te verschijnen. Dit komt de houdbaarheid van de verlenging ten goede. Wanneer wij extra tijd moeten spenderen aan het reinigen en ontvetten van de wimpers wordt dit in rekening gebracht!

Nieuwe set                                  €80

Bijwerken 3 weken                      €40

                4 weken                       €45

                5 weken                       €50

Na 5 weken of langer wordt een nieuwe set in rekening gebracht.

Extra reinigen                              €10

Easy Volume

Hier gaan we op dezelfde manier te werk als bij de One By One, maar maken we gebruik van kunstwimpers die bestaan uit 2 ( 2D ) of 3 ( 3D ) wimpers. Hierdoor worden de wimpers niet alleen verlengd maar ook verdubbeld of verdriedubbeld. Meer wimpers = meer volume.

Nieuwe set                       €90

Bijwerken 3 weken           €45

4 weken                            €50

5 weken                            €60

Na 5 weken of langer wordt een nieuwe set in rekening gebracht.

Extra reinigen                   €10